Software op maat

Software op maat.

Ben je op zoek naar een partner welke jouw ideeën kan vertalen naar een gebruiksvriendelijk online systeem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij API's van bestaande software van externe partijen toevoegen.

Software op maat

Software op maat kan door Mijnbedrijfook gemaakt worden. Mijnbedrijfook heeft software ontwikkeld, waaraan nieuwe functies toegevoegd kunnen worden of naar wens kan software vanaf 'scratch' gemaakt worden. 

Voor het vervaardigen van software op maat wordt een uurtarief berekend. Dit om de simpele reden om frustraties tussen partijen te voorkomen. Om zo duidelijk mogelijk te zijn, wordt er altijd een omschrijving van de te maken functionaliteiten opgemaakt. Laat dit u niet afschrikken, bijna alle ontwikkelaars werken op deze manier.

Ook kunnen wij API's toevoegen van bijvoorbeeld bestaande boekhoud- en/of betalingssystem. 

Heeft u een idee en wilt u beginnen met ontwikkelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken snel, zorgen voor gebruiksvriendelijke systemen en houden deze voor u up-to-date. De software wordt 24/7 gemonitord, zodat onvolkomenheden direct kunnen worden gefixd.  

Stappenplan
Doel vaststellen wat wil je ermee bereiken
Functionaliteiten Welke functies zijn gewenst
Omschrijving gemaakt van werking met eventueel tekening
Ontwerp wordt gemaakt
Ontwerp wordt overlegd met afnemer
Software Ontwikkeld
Software wordt getest
Software wordt gepresenteerd
 

Direct aanmelden!

Klik op registreer en u kunt direct beginnen.
registreer mail ons